Dead Rabbit SQ RDA

Više pogleda

Dead Rabbit SQ RDA

Availability: Na lageru

Dead Rabbit SQ RDA je prvi RDA atomizer u našem asortimanu.
4.440,00 din.

VIP Cena: 3.996,00 din.

* Obavezna polja

4.440,00 din.

Sve porudžbine primljene radnim danom šalju se u roku od maksimum 48h.

Opis proizvoda

Detalji

Dead Rabbit SQ RDA je prvi RDA atomizer u našem asortimanu. Namenjen je najiskusnijim poznavaocima elektronskih cigareta. Ovaj atomizer se u mnogome razlikuje od standardnih atomizera. U njega se ne sipa tečnost nego se tečnost nakapava direktno na vatu koja je provučena kroz grejač koji korisnik sam pravi ili kupuje već napravljen grejač.

Korišćenje atomizera:
Najpre je potrebno odvojiti telo atomizera od baze. Nakon toga je potrebno pozicionirati odgovarajući grejač na mesto. Pozicioniranje grejača se vrši prilično jednostavno tako što se odšrafe šrafovi sa baze atomizera kako bi se otvorile rupe, krajevi grejača se provuku kroz otvorene rupe i nakon toga se šrafovi zategnu kako bi grejač ostvario stabilan kontakt sa bazom. Kroz rupu na grejaču se provlači vata koje ne treba da bude previše gusta, ali ni previše tanka kako ne bi ispadala iz grejača tokom korišćenja. Potrebno je ostaviti malo duže krajeve vate koji se spuštaju na dole. Prilikom prvog pozicioniranja grejača preporučujemo da se atomizer bez vate zavrne na bateriju i aktivira kako bi se proverilo da li se grejač zagreva ravnomerno tj. da li ostvaruje dobar kontakt sa bazom atomizera. Nakon što je vata pozicionirana na nju se nakapava tečnost. Vata treba da bude dobro natopljena kako ne bi izgorela prilikom aktivacije. Nakon toga se telo atomizera vraća na bazu i cigareta se koristi kao i svaka druga. Ukoliko je sve urađeno kako treba količina i ukus pare će biti neuporedivo bolji u odnosu na svaki drugi atomizer. Vatu treba često natapati kako ne bi pregorela, najčešće se natapa posle 3-4 povlačenja.

Sadržaj paketa:
1 x Dead Rabbit SQ RDA atomizer
1 x Šrafciger
2 x Inbus ključ
1 x 510 drip tip
rezervne dihtung gumice, šrafovi...

Napoemna: Boje drip tipa (nastavka za usta) se mogu razlikovati od ovih koje su prikazane na slikama.

Prikazane VIP cene su samo za članove Umbrella VIP kluba. Član Umbrella VIP kluba može postati svaka punoletna osoba sa prebivalištem u Republici Srbiji koja prethodno ostvari kupovinu bilo kog proizvoda iz našeg asortimana u visini od minimum 6.000,00 rsd i ispuni pristupnicu za učlanjenje, i to isključivo i samo u Umbrella prodajnim objektima u Republici Srbiji. Za više informacija o Umbrella VIP klubu pozovite naš call centar na 011/3699-644 ili nam pišite na mail vip@ekocigarete.rs . Ukoliko već jeste članovi Umbrella VIP kluba molimo Vas da prilikom prvog poručivanja u napomeni upišete broj Vaše VIP kartice.

[profiler]
Memory usage: real: 45875200, emalloc: 45240032
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem